2,5 dl kinoahelbeid
2,5 dl täistera riisijahu
1,2 dl mandlijahu
1,2 dl kartulitärklist
1 tl guaarkummi
3/4 tl soola
1,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl soodat
2 tl kaneeli
3,5 dl suhkrut
0,8 dl kookosõli
2 muna
3 spl vahtrasiirupit
1 spl vaniljeekstrakti
50 g šokolaaditükke
1 dl purustatud pähkleid
1,2 dl mandlijahu
1,2 dl kartulitärklist
1 tl guaarkummi
3/4 tl soola
1,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl soodat
2 tl kaneeli
3,5 dl suhkrut
0,8 dl kookosõli
2 muna
3 spl vahtrasiirupit
1 spl vaniljeekstrakti
50 g šokolaaditükke
1 dl purustatud pähkleid
Sega kokku kõik kuivained, mis koostisainete ülaosas, kaasa arvatud suhkur. Teises kausis klopi lahti munad, lisa õli, siirup ja vaniljeekstrakt, seejärel sega vedelik jahusegule. Sega ühtlaseks. Kõige lõpuks lisa šokolaaditükid ja pähklid. Tainas on ülitihe ja pude, kuid kleepub kokku. Kalla segu suurele küpsetusplaadile ja mätsi märgade kätega laiali. Küpseta eelsoojendatud ahjus 180 kraadi juures u 30 minutit. Lase jahtuda ja lõika ruutudeks.
No comments:
Post a Comment