4 dl Rosenfellneri saiaküpsetussegu
1 dl maniokitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soodat
1,5 tl guaarkummi
2 muna
1 spl tumedat molassi
2 spl riisiõli
3 dl vett
1 dl maniokitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soodat
1,5 tl guaarkummi
2 muna
1 spl tumedat molassi
2 spl riisiõli
3 dl vett
Sega kuivad ained omavahel ja vedelad teises kausis omavahel.
Lisa vedel segu jahusegule. Küpseta leivavormis eelsoojendatud ahjus 180
kraadi juures 30 minutit.
Täpsustuseks: Rosenfellneri jahusegu originaalnimetus on Gluten-free organic whiteloaf baking mix ja seda müüb Tartus Lõuna-Eesti Ökokeskus, Tallinnas on kohatud Henre tänava ökopoes. Molass on Marks & Spenceri poest pärit.
No comments:
Post a Comment