3.4.12

Magusad kaneeliküpsised

Need on tõeliselt magusad küpsised, krõbedad ka.


2 dl täistera riisijahu
0,6 dl kartulitärklist
2 spl + ¼ tl tapioki tärklist
½ tl söögisoodat
¼ tl guaarkumm
¼ tl soola
1 tl kaneeli
0,6 dl mandlijahu
8 spl margariini (öko plus)
2 dl suhkrut
1 suur muna

Sõelu kokku riisijahu, kartulitärklis, tapiokitärklis, sooda, guaarkumm, sool ja kaneel. Lõpuks sega sisse mandlijahu. Pane kõrvale. Teises kausis mikserda toasoe margariin ja suhkur, kuni see on kohev mass (u 2-3 min), lisa muna ja mikserda veel 1-2 minutit. Lõpuks sega väiksemal kiirusel sisse jahusegu. Hoia kinnises anumas külmas 1-2 tundi või üleöö. Aseta lusikaga väikesed pätsikesed küpsetuspaberile või kasuta auguga kotti. Jäta suured vahed. Küpseta eelsoojendatud ahjus u 180 kraadi juures 15 minutit. Jahtumisel muutuvad krõbedaks.

No comments:

Post a Comment